Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، عزیز جوان پور روز پنجشنبه در مراسم تجلیل از کادر درمان بیمارستان امام سجاد تبریز که رتبه اول طرح ارزشیابی ملی بیمارستانی کشور را کسب کرده اند،  اظهار کرد: کسب عنوان درجه یک توسط این بیمارستان حاصل مدیریت جهادی همه مدیران و کارکنان است.

وی خاطرنشان کرد: وضعیت مالی دانشگاه آزاد به خاطر مشکل نقدینگی برای راه اندازی این بیمارستان مناسب نبود ولی همت مدیران و مساعدت مسوولان استانی و دانشگاه آزاد مرکز در تفویض اختیار باعث راه اندازی این بیمارستان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جوان پور با بیان اینکه هم اکنون وضعیت علمی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز از نظر داشتن هیات علمی متخصص و کادر درمان مناسب است و در نظر داریم با ایجاد رشته های رزیدنتی، بیمارستان را توسعه دهیم، گفت: این امر مستلزم کمک خیران سلامت است که توافقاتی شده و آماده حمایت و هکاری هستند.

رییس دفتر امام جمعه تبریز نیز در این مراسم با تقدیر از زحمات کادر درمان و سلامت در کسب رتبه برتر و به خصوص در ایام کرونا، اظهار کرد: کار بارز حکایت از همت بلند دارد و مجموعه دانشگاهی با کار جهادی توانسته در خدمت سلامت مردم باشد.

حجت الاسلام سیدعلی فقیه با اشاره به درجه بندی بیمارستان‌ها، اظهار کرد: نمی‌توان رتبه‌ای واقعی و درجه بندی مشخص برای این مجموعه‌ها تعیین کرد چون تمامی کادر درمان، با تمامی وجود در فکر تامین سلامت مردم بوده و هستند لذا اگر چنین موقعیتی را دانشگاه آزاد اسلامی فراهم کرده، جای قدردانی دارد و حاکی از اراده و همت بزرگ و جهادی است.

وی از پیگیری کمک به تامین تجهیزات این بیمارستان توسط نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی خبر داد و گفت: مسوولان باید در رفع نیازهای اقتصادی جامعه که یکی از معضلات مهم است، تلاش کنند.

فقیه اظهار کرد: اگر سایر بخش‌های ما به اندازه قدرت دفاعی برای مردم تلاش می‌کردند، اقدامات بسیار ارزشمندی انجام می‌گرفت و اکنون وضعیت بسیار بهتری داشتیم؛  در حوزه دفاعی نظام جمهوری اسلامی، هرچقدر که تلاش شده باید به موازات آن در سایر بخش‌ها به خصوص معیشت و اقتصاد مردم نیز تلاش کرد.

رییس بیمارستان امام سجاد نیز اظهار کرد: در سال ۸۳، حرکتی در راستای ارتقای اعتبار دانشکده پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز شروع شد و آن هم خریداری یک ساختمان نیمه تمام از شرکت نفت بود و در این راستا قراردادی با شرکت بیمارستان ساز نیز منعقد و پروژه جابحایی بیمارستان زکریا به این مجموعه آغاز شد.

فرهاد احمدپور افزود: در اواسط سال ۹۷، اولین عمل جراحی موفق در این بیمارستان انجام شد و سپس با تجهیز به دستگاه‌های بروز و مدرن و جذب نیروهای انسانی در رسته درمان، عرصه را برای گسترش فعالیت خود آماده کرده است.

رییس بیمارستان امام سجاد تبریز گفت: این مجموعه سختی‌های غیرقابل توصیف را متحمل شده و به نقطه کنونی رسیده و به عنوان یک بیمارستان مطرح در بین رقبای سرسخت، سخنی برای گفتن دارد.  

وی در خصوص وضعیت این بیمارستان، اظهار کرد: بیمارستان امام سجاد اکنون ۱۰۰ تخت فعال دارد و تمامی خدمات مربوط به بستری را به بیماران ارائه می‌دهد و از زمان شیوع کرونا نیز بخشی را برای این بیماران اختصاص داده و حتی تمامی بخش آی سی یو را مختص بیماران کرونایی کرده‌اند.

احمدپور خاطرنشان کرد: در سالجاری برنامه داریم تا در مرحله اول بخش دیالیز بیمارستان را راه اندازی کنیم‌ و در مراحل بعدی راه اندازی مرکز ام آر آی و بخش رادیوتراپی قرار دارد.

به گزارش ایرنا، بیمارستان ۱۲۴ تختخوابی امام سجاد تبریز به مساحت ۲۸ هزار و ۵۰۰ متر مربع با زیربنای ۱۹ هزار و ۲۵۰ مترمربع در چهار طبقه، در سال ۱۳۹۷ به بهره برداری رسید.

این بیمارستان که ۲۴ درمانگاه تخصصی و فوق تخصصی دارد،  در دو بخش بستری و سرپایی تمام امکانات و تجهیزات عمومی و تخصصی را دارد و ۱۱۹ پزشک و پرستار ارایه خدمت می کنند.

برچسب‌ها آذربایجان شرقی تبریز دانشگاه آزاد اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: آذربایجان شرقی تبریز دانشگاه آزاد اسلامی آذربایجان شرقی تبریز دانشگاه آزاد اسلامی اخبار کنکور دانشگاه آزاد اسلامی بیمارستان امام سجاد کادر درمان راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۴۳۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

موسوی میرزایی افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم پروژه فعال است.

وی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ نفر دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند گفت: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی، جراحی عمومی و ... در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ی پزشکی بپیوندند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

وی گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

دیگر خبرها

  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید