Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون اجرایی بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی امام سجاد(ع) دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز از کسب رتبه درجه یک بیمارستانی این مرکز در ارزیابی بیمارستان‌های کشور خبر داد.

فرید نقوی در گفت‌وگو با خبرنگاران، با بیان این‌که این ارزیابی براساس استانداردهای اعتباربخشی وزارت بهداشت و درمان انجام گرفته است، افزود: بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی امام سجاد علیه‌السلام دارای ۱۲۴ تخت و بخش‌های ویژه ICU و CCU و NICU و بخش جراحی زنان و زایمان، کودکان و نوزادان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: این بیمارستان دارای درمانگاه‌های تخصصی و فوق‌تخصصی در تمام رشته‌ها است و بخش‌های پاراکلینیکی آن مجهز به دستگاه‌های به‌روز ازجمله دستگاه تصویربرداری پیشرفته، آزمایشگاه مدرن، آندوسکوپی، کولونوسکوپی، بخش تخصصی قلب و عروق شامل اکوکاردیوگرافی، تست ورزش و بخش تخصصی الکترودیاگوزیس و اتاق‌های عمل مجهز به پیشرفته‌ترین دستگاه‌های روز دنیا و تنها بیمارستان دارای جراحی دندانپزشکی تحت بیهوشی است.

وی بیان کرد: بخش اورژانس بیمارستان تخصصی و فوق‌تخصصی امام سجاد (ع) به‌صورت شبانه‌روزی آماده ارائه خدمات به همشهریان و هم‌استانی‌های است و تخفیفات ویژه‌ای برای کارکنان، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی دارد.

نقوی با اشاره به ارائه خدمات آموزشی به دانشجویان رشته‌های پزشکی و پیراپزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز در این بیمارستان، گفت: در برنامه‌های آتی در نظر داریم تا خدمات درمانی رایگان برای کارکنان و استادان فراهم کنیم.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دانشگاه آزاد اسلامی تخصصی و فوق تخصصی امام سجاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۹۵۵۱۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فخرالسادات هاشمی معاون امور مدارس سمای استان بوشهر در نخستین کارگروه ساماندهی تولید لباس فرم دانش‌آموزان این مدارس اظهار کرد: برای ساماندهی و مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه به‌منظور تأمین لباس فرم دانش‌آموزان، یک کارگروه تخصصی با مشارکت و عضویت معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه تشکیل می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از سال تحصیلی جدید زمینه تهیه تولید لباس فرم دانش آموزان مطابق با استاندارد‌های موجود در حوزه تخصصی و تجهیزات و ملزومات تولید را فراهم می‌کنیم، اضافه کرد؛ لباس فرم دانش‌آموزان مدارس سما در استان باید با نگاه رونق تولید و مطابق با استاندارد‌های موجود در تخصصی و تجهیزات و ملزومات تولید و با استفاده از پارچه باکیفیت ایرانی تهیه و دوخت شود.

معاون امور مدارس سمای استان بوشهر افزود:‌ تولید این لباس‌ها از طریق فراخوان و جذب متخصصین داخل دانشگاه و سایر متخصصان خارج از دانشگاه برای مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک با انعقاد تفاهم‌نامه انجام می‌شود. این کار مهم با مشارکت معاونت پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی استان و مدیریت مراکز رشد و واحد‌های فناور و شرکت دانش‌بنیان به اجرا درمی‌آید.

هاشمی عنوان کرد:‌ لباس از منظر جامعه‌شناختی و مباحث فرهنگی مهم‌ترین وجه ظاهر هویت بخشی انسان است و در بحث هویت بخشی همان‌گونه که مقام معظم رهبری تأکید داشتند، آموزش و پرورش مکلف بوده روی هویت کار کند و هویت‌ساز باشد که یک وجه آن لباس فرم مدارس است. آموزش و پرورش نباید تابع سلیقه‌های نامتقارن و مخالف با فرهنگ دینی و ملی باشد، آموزش و پرورش خودش باید بر مبنای اصول علمی، فرهنگ ایجاد کند.

وی بیان کرد: در توزیع و تهیه پوشاک لباس فرم مدارس باید فرهنگ ایرانی اسلامی، عدالت رعایت شود و دانش آموزان نیازمند هم با حفظ کرامت مورد توجه قرار گیرد.

همکاری معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزد بوشهر در تولید لباس فرم

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی استان بوشهر نیز گفت: این معاونت با مشارکت مراکز رشد و واحد‌های فناور و شرکت دانش‌بنیان استان و با استفاده از ظرفیت‌های مادی و معنوی خود به‌منظور برنامه‌ریزی برای اجرایی کردن سیاست‌ها و راهبرد‌ها و شیوه‌نامه ساماندهی تولید لباس فرم دانش آموزان مدارس سما و تدوین و ابلاغ فرآیند اجرایی کار مطابق با دستورالعمل سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی در استان و با هماهنگی کامل با معاونت امور مدارس سما استان و دیگر اعضای کارگروه و کمیته‌های اجرایی در سطوح مختلف اقدام می‌کند.

عبدالرحیم پذیرا ادامه داد:‌ یکی از مهم‌ترین اهداف طرح و تولید پوشاک و لباس فرم مدارس، توسعه فرهنگ عفاف و حجاب و صیانت از موازین شرعی و عرفی در لباس فرم دانش‌آموزی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش آنا، در این جلسه مسائلی همانند فراخوان و چاپ پوستر نسبت به ثبت‌نام اعضای هیئت علمی تمام‌وقت، وابسته، مهارت یاران، دستیاران آموزشی، دانشجویان و دانش‌آموختگان دانشگاه آزاد اسلامی برای مشارکت در شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه مطرح و مورد بررسی قرار گرفت و در ادامه هر یک از اعضا به بیان نظرات خود در این باره پرداختند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت
  • تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • کارگروه تخصصی برای ساماندهی شبکه مهندسی پوشاک دانشگاه تشکیل می‌شود
  • ۱۰ مصدوم بر اثر تصادف زنجیره‌ای در محور بستان آباد - تبریز
  • کسب رتبه دو کشوری در شاخص بی دردی زایمان طبیعی
  • رده نهم، بهترین رتبه تیم‌های میکس تفنگ بادی
  • نشست تخصصی «نگاهی به مفهوم امت در کلام و سیره امام صادق(ع)» برگزار می‌شود