Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود بهشتی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره اقدامات انجام شده برای پذیرش و درمان بیماران مشکوک به کرونا در بیمارستان امام سجاد دانشگاه آزاد اسلامی تبریز گفت: در اولین اقدام برنامه مدونی را برای درمان بیماران برنامه ریزی کردیم تا تریاژ این بیماران پس از مراجعه به بیمارستان امام سجاد (ع) کاملا دقیق و علمی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هر بیماری که به اورژانس بیمارستان مراجعه می‌کند به وسیله پرستار تریاژ معاینه شده و در صورت ابتلا به علائم اولیه، توسط پزشک مستقر در اورژانس آزمایشات اولیه از او گرفته می‌شود.

او با بیان این که آزمایشات و عکس‌های اولیه در همان بخش اورژانس انجام می شود ادامه داد: اگر چنانچه بیمار مشکوک به کرونا باشد از همان جا نتیجه آزمایش و نتیجه گرافیکی سینه او به پزشک مشاور متخصص عفونی ارجاع داده می شود. پزشک متخصص نیز با توجه به علائم اولیه بیماری تشخیص میدهد که فرد مبتلا به کرونا است و یا نیاز به بررسی های بیشتر دارد.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی گفت: اگر پزشک در تشخیص بیماری دچار تردید باشد بیمار را برای انجام سی تی اسکن ارجاع می دهد. برای انتقال بیمار از اورژانس به رادیولوژی یک پروسه مشخصی تعریف شده است. فرد مشکوک به بیماری، با لباس و گان مخصوص و با رعایت موارد بهداشتی و از یک مسیر مشخص به سمت سی تی اسکن هدایت می شود.

او اضافه کرد: پس از انجام سی تی اسکن نتیجه آن به متخصص عفونی ارسال می شود و چنانچه ابتلای فرد به ویروس کرونا قطعی باشد او را به رعایت موارد بهداشتی برای بستری و در صورتی که علائم محدود و نحوه معالجه بیمار سرپایی تشخیص داده شود با دستورات مدون بیمار را مرخص و توصیه های لازم به او انجام می شود.

بهشتی در خصوص اقدام دیگر معاونت علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی تبریز در بیمارستان امام سجاد توضیح داد: یک بخش 25 تخت خوابی نیز آماده و سیستم تهویه نیز در آن تعبیه شد؛ هر اتاقی به صورت جداگانه با چند تخت ایزوله آماده و در حال حاضر با نام بخش ایزوله مشکلات تنفسی آماده شده است.

او با بیان این که آی سی یو بیمارستان سجاد را تا جایی که می توانستیم خالی نگه داشتیم اظهار کرد: تلاش کردیم تا حد ممکن از پذیرش بیماران غیر کرونایی در ICU جلوگیری کنیم تا افرادی که در بخش ایزوله تنفسی به صورت کامل پذیرش شدند اگر نیاز به امکانات ICU داشتند به این بخش منتقل شوند. بخش آی سی یو در حال حاضر با 9 تخت مجهز به دستگاه های ونتلاتور بوده و آماده پذیرش بیماران است.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی درباره اقدامات در سطح دانشگاه نیز توضیح داد: از اواسط اسفند جلساتی را تشکیل و تصمیاتی مبنی بر جلوگیری از شیوع ویروس کرونا گرفته شد. گند زدایی تمام محیط دانشگاه در این جلسات مصوب و در حال جاضر نیز که قرار است یک سوم کارمندان در دانشگاه حضور پیدا کنند یک نفر را در مجتمع مستقر کردیم تا ورود و خروج کارمندان را با تب سنج دیجینالی اندازه گیری کند. اگر مورد مشکوکی وجود داشت ثبت و به معاونت علوم پزشکی اعلام می شود.

بهشتی به اقدامات معاونت علوم پزشکی دانشگاه در واحدهای دانشگاهی استان اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از اقداماتمان آگاه‌سازی و اطلاع‌رسانی شیوع بیماری ویروسی کرونا و توصیف این بیماری از طریق طراحی پمفلت‌های پیشگیری و انتشار آن در فضای مجازی دانشگاه‌های آزاد اسلامی آذربایجان شرقی بود.

معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی استان آذربایجان شرقی در پایان گفت: همچنین برای مقابله با کرونا و امکان خدمت‌رسانی به مراجعان، همه فعالیت‌های اِلکتیو(غیر اورژانسی) بیمارستان امام سجاد(ع) تعلیق شده است تا بیمارستان آمادگی کامل از نظر نیروی انسانی و تجهیزات لازم را داشته باشد.

انتهای پیام/

341 / 167 محمود بهشتی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد تبریز بیمارستان امام سجاد کرونا بخش ایزوله مشکلات تنفسی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: محمود بهشتی بیمارستان امام سجاد کرونا علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی معاون علوم پزشکی دانشگاه آزاد بیمارستان امام سجاد آذربایجان شرقی بخش ایزوله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۵۹۵۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران

به گزارش خبرنگار مهر، مرتضی خدمتکارآرانی صبح دوشنبه در حاشیه برگزاری دومین جلسه شورای اجتماعی استان تهران در سال جاری، از بررسی راه‌اندازی و توسعه مراکز «سراج» در سطح استان با حضور نمایندگان دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، تهران و ایران خبر داد.

خدمتکارآرانی گفت: مراکز «سراج» یا به عبارتی مراکز سلامت روانی اجتماعی، جزو پروژه‌هایی است که از سال گذشته به صورت مشترک بین وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی و وزارت کشور در حال پیگیری است.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران با بیان اینکه هدف گذاری این پروژه در فاز اول راه اندازی ۱۰۰ مرکز در سراسر کشور بوده است، گفت: سهم استان تهران در این پروژه ۱۸ مرکز بود که تا امروز و گزارشات واصله از سه دانشگاه علوم پزشکی استان، ۱۲ مرکز به صورت قطعی راه اندازی شده است.

وی در تشریح جزئیات بیشتر این طرح، از راه اندازی هفت مرکز توسط دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در شهرستان‌های شرق استان تهران از جمله پاکدشت، پردیس، دماوند و فیروزکوه خبر داد و عنوان کرد: چهار مرکز نیز توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران در اسلامشهر، شهرری و شهر تهران و یک مرکز هم توسط دانشگاه علوم پزشکی ایران در شهرستان بهارستان راه‌اندازی شده است که مجموعاً ۱۲ مرکز از ۱۸ مرکز هدف محقق و الباقی نیز تا نیمه سال جاری در دست تمهید مقدمات و تجهیز و راه اندازی است.

خدمتکارآرانی بیان کرد: امیدوار هستیم که با محوریت و حمایت فرمانداری‌ها بتوانیم تعهدات مورد نظر در اجرای این طرح را در سطح استان تهران محقق کنیم.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران، هدف از ایجاد این مراکز را ارتقای کمی و کیفی خدمات روانی و اجتماعی به عموم افراد و به خصوص افرادی که دارای اختلالات روانی، فکری و رفتاری هستند عنوان کرد و گفت: این افراد از طرق مختلف از جمله مدارس آموزش و پرورش و اورژانس اجتماعی بهزیستی به مراکز «سراج» ارجاع و بر اساس پروتکل‌ها، مورد حمایت‌های روانپزشکی و درمانی که منتج به بهبودی و توانمندی آنها شود قرار می‌گیرند.

وی در ادامه در خصوص فعالیت مراکز «اتاق فرار» نیز اظهار کرد: این مراکز جزو بازی‌های فکری و سرگرمی‌هایی است که طی سالیان اخیر تعداد آنها رشد قابل توجه داشته و نیازمند بررسی دقیق هستند و در این جلسه مقرر شد که بر آنها نظارت‌های لازم وجود داشته باشد.

مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری تهران از تشدید نظارت‌ها بر برنامه‌ها و محتوای مراکز «اتاق فرار» و نوع مجوزهای این مراکز خبر داد و بیان کرد: قرار شد کارگروهی متشکل از دستگاه‌های مربوطه مثل اداره کل ورزش و جوانان استان تهران، سازمان اطلاعات و فراجا و سایر دستگاه‌ها، استانداردها و دستورالعمل‌های لازم را مورد بازخوانی و بازتعریف و به روزرسانی قرار دهد و ساز و کارهای نظارت بیشتر بر عملکرد این مراکز و برخورد با مراکز غیر قانونی انجام شود.

کد خبر 6097589

دیگر خبرها

  • ۲ فوتی و ۴ مصدوم بر اثر واژگونی خودرو در کمربندی ماکو -بازرگان
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • توزیع بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات بیمارستان در خراسان جنوبی
  • مرکز ملی نوآوری مغز در بیمارستان فیروزگر تهران راه‌اندازی می‌شود
  • تشدید نظارت بر فعالیت مراکز سرگرمی «اتاق فرار» در استان تهران
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های دانشگاه علوم پزشکی زاهدان رایگان شد
  • بیمارستان نیایش به ابر بیمارستان تبدیل خواهد شد
  • انجام موفق ۲ عمل اهدای عضو در مشهد به ۵ نفر زندگی دوباره بخشید