Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان رامسر روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا  اظهار داشت :‌ از مبلغ یک میلیارد و ۸۰۰ میلیونی دولت تدبیر و امید برای این بیمارستان مبلغ  ۹۰۰ میلیون تومان برای تامین دستگاه اکسیژن ساز اختصاص یافت و مابقی آن نیز برای تجهیز سایر امکانات سخت افزاری این مرکز درمانی هزینه می شود.

محمد آزاد شرایط و امکانات بیمارستان را برای پذیرش و درمان بیماران کرونا مطلوب خواند و توضیح داد: دستگاه اکسیژن ساز دارای ظرفیت اسمی تولید ۴۲۰ لیتر اکسیژن در دقیقه است که هم اکنون در بیمارستان نصب و برای بهبود شرایط بیماران مورد استفاده قرار می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با اشاره به اینکه این ویروس سیستم تنفسی بیماران را دچار مشکل می کند ، گفت: با راه اندازی این دستگاه،  ظرفیت تامین اکسیژن کمکی برای بیماران کرونایی افزایش یافته و حاشیه امنی برای انها ایجاد شده است.

این دستگاه قادر است خلوص هوای ۲۱ درصد محیط را به بالای ۹۸ درصد برساند و نقش موثری در تنفس بیماران بخصوص بیماران کرونایی دارد.

گفته می شود از ۱۰ سال گذشته نیز یک دستگاه اکسیژن ساز با ظرفیت ۳۰۰ لیتر تولید اکسیژن در بیمارستان وجود داشت، که با اضافه شدن دستگاه جدید ظرفیت تولید اکسیژن برای بیماران به ۷۲۰ لیتر در دقیقه رسیده است.

بیمارستان امام سجاد (ع) شهرستان ۸۰ هزار نفری رامسر دارای ۱۷۰ تخت فعال بیمارستانی است .

این شهرستان دارای ۴۱ پزشک عمومی، ۴۷ پزشک متخصص، پنج پزشک فوق تخصص، ۱۱ داروخانه خصوصی، یک داروخانه دولتی ۱۳ ابان و شش آزمایشگاه دولتی و خصوصی است.

منبع: جماران

کلیدواژه: بودجه 99 ویروس کرونا بیمارستان پزشک متخصص تنفس درمان دولتی و خصوصی بودجه 99 ویروس کرونا امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی دستگاه اکسیژن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۲۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و برخی مسئولان و معاونان این وزارتخانه برای دیدار و گفتگوی چهره به چهره با مردم در مرکز ارتباطات مردمی ریاست جمهوری حاضر شدند.

حیدر محمدی، رئیس سازمان غذا و دارو در این دیدار، از تولید داروی بیماران اس ام اِی (SMA) در یک شرکت دانش‌بنیان خبر داد و گفت: این دارو در سطح آزمایشگاهی تولید شده است و اگر نتایج نهایی آن اثربخش باشد، وارد مرحله تولید صنعتی می‌شود. 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی شود
  • یازدهمین جشنواره شکوفه‌های بهاری در رامسر برگزار می‌شود
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • دفاع عجیب خبرگزاری دولت از قلیان پرعارضه اکسیژن
  • انتظار ۵ ساله مردم شهر جدید سهند برای احداث بیمارستانی مجهز
  • ۱۵ هزار تخت بیمارستانی جدید تا پایان امسال راه‌اندازی می‌شود
  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • قلیان اکسیژن؛ بِکشیم یا نه؟
  • بیش از ۱۲ هزار پزشک امروز با هم رقابت کردند/ ظرفیت پذیرش آزمون دستیاری ۱۲ درصد افزایش می یابد
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی